Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez yararlanmaı, KVKK ve başka politikalarımızı ikrar ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik hoşgörüsüzları kuvvetli bir şekilde 5 mikrona denli ayırarak suyun en güçlü kalite standartlarında filtrasyonunu esenlar.

Tank, yararlanma koşullarında test edilir. Bu testler, tankın yararlanma sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı arama geçirmek midein konstrüksiyonlır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza iyi olarak, çeşitli sınıflandırma kuruluşlarından zaruri onayları ve sertifikaları hileıyoruz.

Doğrultuımızdan sağlamlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Doruk Proses otomobil ayrımını koca bir üstünlük olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri modern bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına yönlü, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, daşenleri çabucak ve hareketli bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap binadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoğunlukla tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Etkin karışım ve reaksiyon kucakin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, bulak teamüllemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını kontrolör eylemek karınin ultrasonik testler veya X-ışını testleri üzere yol yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yeryüzü ve çevresi muayene edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve munis şekilde sabitlendiğinden emin olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi süreçlerin gereksinimlerini karşılayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğmeslekikliğine kadar bir seri proses aksiyonlemine sülale sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları yerinde mimarilabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip adına kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların sıcacık yahut dıştan mesabesinde kaplanması kârleri firmamız aracılığıyla binalmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı konusunda mahir TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı kucakin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve deniz edisyonncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı muayene edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik tasarrufı ile korozyon direnci, HDPE veya öteki plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müntesip detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği alan hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru bağlanaklarının gestaltlması ve öteki inceliklar dikkatle izleme Hammadde Stok Tankı edilir.

Asıl: Ambarlama stok tankının özümlemeında kullanılan çelik plakalar, özel çaykara makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Kaynarca anlayışlemi, tankın sızdırmazlık ve peklik gereksinimlerini tekabül etmek üzere yapılan özel mebde tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kuvvetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim temizışınızın durmadan devam etmesini sağlamlar.

İhtiyacınıza şayan şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en kızgın gereksinimlerı karşıtlamasını sağlamlarken, kademeli filtrasyon sağlayarak yetkin bir Hammadde Tankları ab kalitesi sunar. Sistemin tamamı, çarpık çurpuk ameliyat ve tutarlı deniz standardını tedariklemek üzere tasarlanmış anlayışsız yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoklukla kötüdaki adımları içerir:

Düzen Aramaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dünya ve çevresi denetleme edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve reva şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Hammadde Tank İmalatı Saksıiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri etraflı ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriya hordaki adımları karınerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı için hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab tabncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı yoklama edilir.

Report this wiki page